Poze de la Recital Dana Banu şi prietenii

Cînd: Duminică 7 februarie 2010, orele 18
Unde: Bucureşti, Mojo Brit Club, Str. Gabroveni nr 14
Cine: Invitaţi, Dana Banu şi prietenii: Adrian Suciu, Aurel Sibiceanu, Ştefan Doru Dăncuş, Florin Caragiu, George Asztalos şi Ştefan Mardale.
Ce: Show-ul lunar al saitului  
http://www.bocancul-literar.ro 
intitulat "Pariu pe prietenie"
Cum: Fe Be în linii mari, cu o Dana răcită şi în schimbare de voce dar în vervă şi noi ăştialalţi recitînd care cum s-a priceput mai bine propriile versuri. personal am citit una mai trecută, din "Zoon Poetikon" şi una în absolută primă audiţie: "Poem extra cu tanti Obi". Aplauze şi un public avizat care a gustat poezia muzica şi distracţia în egală măsură şi cu bucurie. pozele expuse aici îmi aparţin mie unele şi altele lui Aurel Sibiceanu.               

                                 
 
  
  
  
  

 
  
  
  
 
  
  
  
 

6 comentarii:

  1. l-am cunoscut pe domnul Adrian Suciu, sper sa ajung la lansarea cartii dansului in aceasta perioada... ce mica e lumea

    RăspundețiȘtergere
  2. Te cred Kalliope, omul e un seducător, ca şi autorul de altfel. aud că "Viaţa fără urmări" e gata cumpărată dinainte, un fel de concert cu casa închisă, cu lansări pretutindeni unde au fost subscripţii şi unde se va dărui în funcţie de cum a subscris fiecare. deci dacă ai subscris cu siguranţă va ajunge direct sau indirect la tine. mulţam de vizită om bun!

    RăspundețiȘtergere
  3. de la vaca lui mICUTZ la Hristos e la fel ca de la marele poet national Dan Gh. Mihuţ la fratele cel mare al poetului, respectabilul Scaraoschi.

    penibil coane George pentru mICUTZ dar asa sunt ăstia cu vacile...

    RăspundețiȘtergere
  4. Zînule parcă e o provocare şi nu un comentariu la bietele noastre pozne bucureştene. în altă dezordine de idei io cred că Muhuţul de Dan e băiat de treabă da' pe nime' nu-l dă afară perfecţiunea pe uşă. ce să mai spui de vaci?

    RăspundețiȘtergere
  5. mai pentru neştiinîţa multora face treba din păcate cu... poponelul, Mihuţa noastră.
    şi de aici obsesia cu vaca.

    scuze, dar pozele sunt poznant de bune.

    RăspundețiȘtergere
  6. n-am să mă consider mai deştept să aflu asta poate dimpotrivă mă faci să mă simt prost dar nu
    pun botu' la bîrfe deci nu e cazu'...:)

    mă exaltezz cuminte că ţi-au plăcut poznele.

    RăspundețiȘtergere