Teroare numele tău e Bolnavia!



”suntem lăsaţi la voia sorţii să fim hărţuiţi din interior dar şi din exterior de către fanatici şi revizionişti unguri... pradă vârcolacilor care ... ronţăie graniţele şi... sfâşie apoi inima? De ce tac mai marii lumii? ...Aşteptăm ca lucrurile să se acutizeze şi să izbucnească un conflict după modelul Kosovo...?” –Valentin Stuparu


Iată, dragii baciului, că și în Mioriția umblă teroarea slobodă ca Vodă prin lobodă! Baciul ungurean Tokesh în special ne terrorește de nu mai putem. Iar marile Putori ale Lumii fac pe neputincioasele și ne lasă pradă zombilor, vampirilor și extratereștrilor! Vai de tremuricile și fricoșeniile noastre! Mai cheamă ș-un cîne că ăștia ne distruge cu separația lor!

Se pare că trepădușii lui Vadim au pornit deja noua campanie electorală. Și care anume electorat e mai ușor de prostit despre realitățile din țară decît acela din diaspora? Nu de alta dar fotoliul de cîrpă de la Bruxelles al bardului riscă să se ducă pe apa naționalismului.  Și atunci să vezi ce ne se a se!
Vorba hipp-hopistului:
”V-aș aranja pe toți dar mi-e o teamă nasoală că după aia mă va păli damblaua de plictiseală!”

2 comentarii: